Reviews

Froukje & Jan

“Wij hadden meteen een klik met Esther. Zij weet een ceremonie echt persoonlijk te maken, met een goede dosis humor.

Esther heeft onze trouwdag onvergetelijk gemaakt.

Zij is echt een vakvrouw! Zij is vrolijk, to the point en een echte aanwinst op je huwelijk.

Jolien & hemmo

“Op 04-09-2020 zijn wij door Esther getrouwd en we hadden ons geen betere babs kunnen wensen! In de zoektocht naar iemand die ons huwelijk zou voltrekken stond vast dat we een informele, humoristische en vooral gezellige, geen zakelijke ceremonie wilde hebben. Vanaf ons eerste contact met Esther werd duidelijk dat zij hiervoor de juiste persoon was. Een prachtige verschijning, hartelijk, met humor en oog voor detail. Je voelt je bij haar echt op je gemak. Meerdere gasten vonden de ceremonie het mooiste en leukste gedeelte van de trouwdag! Ze stond op passende wijze stil bij een goede vriend die niet meer onder ons is en schonk meerdere malen aandacht aan een van onze gasten die geen Nederlands spreekt. Haar voorbereidingen op papier voor de ceremonie is voor haar een leidraad, maar ze weet ook ontzettend goed en ad hoc op opmerkingen van de gasten in te spelen. Dat maakte het ook zo relaxed (naast het glaasje bubbels wat we tijdens de ceremonie van haar in ons handen gedrukt kregen). Lieve Esther, over vijf jaar doen we dit gewoon nog een keer op onze huwelijksdag met jou als geweldige babs! Wij kijken terug op een geweldige trouwdag dankzij jou!

Mark & FLeur

“Wat hebben we een heerlijke dag gehad. We hebben zó ontzettend veel complimenten ontvangen van iedereen die aanwezig was over de ceremonie, de sfeer en jouw liefdevolle en ook hilarische woorden.

Wij hebben onwijs genoten van hoe je onze ceremonie hebt aangepakt, veel humor, een prachtig verhaal en genoeg tranen (vanaf het begin).

Vandaag de dag (2 maanden verder) krijgen we nog steeds van onze gasten berichtjes en opmerkingen over hoe fijn, mooi, gezellig en leuk je het hebt aangepakt!

Bedankt Esther, dat je onze dag nóg mooier hebt gemaakt!”

Charlotte & Kelvin

“Esther was in augustus 2019 onze BABS. Al bij de eerste kennismaking

via Skype kwamen haar professionaliteit en warme persoonlijkheid naar voren. Wij hadden voor onze bruiloft gasten over uit Amerika, wat veel voor ons betekende. Deze dankbaarheid heeft Esther perfect tot uitdrukking laten komen in de ceremonie.

Ook had zij de ceremonie laten vertalen, zodat onze gasten mee konden lezen. Wij trouwden op een bloedhete dag en onze gasten zaten gedurende de ceremonie in de volle zon. Desondanks wist Esther de aandacht vast te houden en iedereen mee te krijgen in haar verhaal!

Achteraf veel complimenten mogen ontvangen over de manier waarop Esther de ceremonie had geleid; een vlot verhaal met humor maar ook met ruimte voor emotionele momenten. Wij (en onze gasten!) raden haar van harte aan!”