Trouwen in Italië

Willen jullie gaan trouwen in Italië? Fantastico! Dan zijn jullie net als ik verliefd op dit land.
Sinds 2021 hebben wij een huis in de prachtige provincie Le Marche. Een prachtige regio waar de glooiende heuvels het decor kunnen zijn van jullie ceremonie, waar geweldige wijnen en authentieke gerechten jullie smaakpapillen prikkelen. Maar ik trouw ook in Toscane, Piedmont of Puglia. Kortom, jullie droombruiloft kan zo maar werkelijkheid worden. Maar ook jullie trouwceremonie moet natuurlijk uniek, levendig en mooi zijn. Een ceremonie waar gelachen wordt, waar tranen worden weggepinkt…en dit alles onder de Italiaanse zon. Zijn jullie met een internationaal gezelschap of hebben jullie verschillende nationaliteiten? Dan houd ik daar rekening mee. Ik heb ervaring met Engelse, Duitse en natuurlijk Nederlandse ceremonies.

Het leven én de liefde vieren, want la vita è bella! Ben ik jullie Babs in Italië? Ik vertel jullie graag wat de voordelen en wat de mogelijkheden zijn als ik jullie huwelijk officieel dan wel ceremonieel mag sluiten.

A presto!